9 Nisan 2009 Perşembe

TUİÇ III.Anadolu Kongresi-Trabzon 2-3-4 Mayıs 09

Sevgili TUİÇ gönüllüleri, 2,3,4, Mayıs 2009 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan TUİÇ Trabzon Kongresi için sizleri Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Trabzon’da ağırlayacak olmanın heyecanı içerisindeyiz. Birçoğunuzun daha önceden Trabzon’a gelmemiş olduğunu göz önünde bulundurarak bir program hazırlayıp, daha önceden gerçekleştirilen TUİÇ çalıştaylarında oluşan samimi ve sıcak ortamı pekiştirmek ve katılımcıları en verimli bir şekilde faydalandırmak amacıyla zengin bir etkinlik planlamaya çalıştık.

2 Mayıs 2009 Cumartesi Planı;
Katılımcıların 2 mayıs Cumartesi günü en geç saat 10:00 da Trabzon sınırları içerisinde olacak şekilde ulaşımlarını ayarlamalarını rica ederiz. Katılımcılar görevli arkadaşlarımız tarafından Trabzon havaalanı ve Trabzon terminalinden karşılanacaktır. Yine görevli arkadaşlarımız katılımcıları konaklayacakları üniversitemizin Sahil Tesisleri’ne ulaştıracaklardır. Kahvaltı ve kısa bir dinlenme süresinin ardından bütün katılımcılarla toplantılara başlanıp TUİÇ üst oluşumunun geldiği nokta ve tanıtımının yapılmasının ardından, kongreye geçilecektir. Öğle yemeği için ara verilecek ve ardından tekrar salona dönülecektir. İlk kongre gününün bitiminde akşam yemeğine gidilecek ve ardından Boztepe’de Trabzon manzarası eşliğinde çay içilmeye gidilecek ve günün sonunda konaklama için sahil tesislerine dönülecektir.
3Mayıs 2009 Pazar Günü Planı;
Katılımcılar ilk günün yorgunluğunu üzerilerinden attıktan ve kahvaltılarını yaptıktan sonra 3 Mayıs Pazar günü üniversitemizin merkez kampüsünü gezip, kongre salonuna geçilerek toplantılara başlayacağız. 2. Gün çeşitli konuşmacılarla gerçekleştirilen kongre bütün gün devam edecektir. Öğle yemeği ve periyodik toplantı araları verilecektir. Pazar akşamı Akçaabat’a yemeğe gidilecek ve ardından Akçaabat sahilinde kısa bir yürüyüş yapılacaktır. Daha sonrasında Trabzon merkezinde kısa bir gezinti yaptıktan sonra kongre günlerini tamamlayacağız.

4 Mayıs 2009 Pazartesi Günü Planı;

4 Mayıs Pazartesi günü etkinlik planımız tamamen kültürel geziden ibarettir. Pazartesi sabahı kahvaltı için Ayasofya Kilisesi’nin bahçesine gidilecek, ardından müze gezilecektir. Sonrasında yine şehir merkezinde olan Atatürk Köşkü ziyaret edilecek, bu ziyaretin ardından dünyaca meşhur Sümela manastırına gidilecek ve manastıra, eşsiz doğa manzarası eşliğinde yürüyüşle tırmanış yapılacaktır. Böylelikle TUİÇ Trabzon Kongresi etkinliğimizin sonuna gelmiş olacağız. Şehir merkezine döndükten sonra katılımcılar dönüşleri için havaalanı ve terminale ulaştırılacaktır.

not; Yapılacak olan organizasyonun kişi başı maliyeti, 2 gece konaklama, 3 kahvaltı, 3 öğle yemeği, 2 akşam yemeği ve kültürel gezi dahil olmak üzere 80 TL’dir.

Kafkasya ve Ermeni-Azeri ilişkilerinde Yelda ÇETİNTAŞ (Başkent Üniversitesi) Mithat ÇELİKPALA (TOBB Üniversitesi), Orta Asya konusunda; Bagdat AMREYEV (Kazakistan Büyükelçisi ), Süleyman ERKAN ve Gökhan KOÇER (Karadeniz Teknik Üniversitesi)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder